Helpling 2.0 – Chatten met je hulp? Dat is een van de nieuwe functies!

De tijd gaat heel snel: Alweer bijna twee jaar kan je via Helpling je eigen, gescreende hulp uit de buurt vinden en boeken. Inmiddels hebben we in Nederland al 50.000 huishoudens schoongemaakt en maken we in Europa al meer dan 100.000 woningen per maand schoon. Vroeger was het zoeken naar een betrouwbare hulp een behoorlijke zoektocht binnen je vriendenkring en via briefjes bij de supermarkt. Met ons platform hebben we dat complexe proces versneld naar een handeling die je binnen 60 seconden kan doen. We bieden klanten en hulpen een platform waar ze elkaar niet alleen kunnen vinden, maar ook een lange termijn relatie op kunnen bouwen. We staan nog aan het begin van deze ontwikkelingen en werken continue om onze website te verbeteren. We hebben vier nieuwe functies ontwikkeld en die laten we vandaag aan je zien!

1. Communiceer direct met je hulp

nieuwe website
Je hebt inmiddels via Helpling je favoriete hulp gevonden en ze komt vandaag je huis poetsen terwijl jij naar je werk bent, maar je bent vergeten door te geven waar de sleutel ligt. Nu kan je direct met de hulp communiceren door de chatfunctie die is geïntegreerd in je account. Zo kan je bijvoorbeeld specifieke instructies doorgeven of je hulp laten weten waar hij of zij de sleutel kan vinden als je niet aanwezig bent tijdens de schoonmaak.

2. Beheer je boekingen nog makkelijker

nieuwe website
Normaal komt je hulp altijd op vrijdag, maar dat komt deze keer niet zo goed uit? In het nieuwe overzicht kan je nog makkelijker een boeking verzetten of annuleren. Ook is het eenvoudiger om een boeking met je favoriete hulp te maken doordat je direct in het schema van je hulp kan kijken. Op die manier zie je direct wanneer je hulp beschikbaar is en kan je met één handeling een nieuwe afspraak maken.

3. Blijf op de hoogte van je betalingen en facturen

nieuwe website
Een administratie die op orde is, daar dromen we allemaal wel van. Wij helpen je graag een beetje op weg! Je kan nu vanuit je eigen account de betaalstatus van je schoonmaak bekijken, facturen downloaden en je betaalgegevens makkelijk aanpassen.

4. Jouw feedback is belangrijk! Nieuwe manier om beoordelingen achter te laten

nieuwe website
In het uitgebreide screeningsproces stellen we de kwaliteit en de ervaring van onze hulpen voorop. Toch is jouw feedback heel erg belangrijk voor ons. Door jouw beoordelingen kunnen we de Helpling service constant verbeteren en krijgen de hulpen direct feedback op hun werk. In het nieuwe beoordelingensysteem stuur je beoordelingen direct vanuit je account naar ons en de hulp en het is gebaseerd op drie pijlers: kwaliteit, betrouwbaarheid en vriendelijkheid. Je kunt in je vernieuwde account ook al je beoordelingen terugvinden en aanpassen.

Benieuwd om Helpling nu ook uit te proberen of weer eens een schoonmaakhulp langs te laten komen? Vind en boek nu je hulp via Helpling.nl.

Nicky houdt je via de blog op de hoogte van alles wat er bij Helpling achter de schermen gebeurt, interviewt zowel klanten als hulpen én schrijft artikelen met de allerbeste huishoudtips! Ze wil iedere lezer inspireren om met liefde, aandacht en natuurlijke schoonmaakproducten tijd te besteden aan het schoonmaken en opruimen van hun huis.