Louisa en Rowan: Eerste hulp bij poetsen

Helpling X Eerste hulp bij poetsen

Binnenkort is de eerste aflevering van: Eerste hulp bij poetsen te zien! Louisa en Rowan slaan samen met Helpling de handen in een. In de nieuwe serie krijgen gezinnen die het moeilijk hebben om persoonlijk redenen de hulp die zij nodig hebben in het huishouden. Het gaat om uiteenlopende situaties zoals bijvoorbeeld financiële problemen, ziekte of een burn-out waardoor het huishouden geen prioriteit meer heeft. Louisa & Rowan steken samen met Helpling de handen uit de mouwen om gezinnen te helpen met het soppen, stoffen en poetsen van hun woning. Terwijl Louisa en de huishoudelijke hulpen via Helpling aan het schrobben, soppen en poetsen zijn, zorgt Rowan voor schilderwerk, electra en andere kleine klusjes rondom het huis.

Iedereen verdient een frisse start

Spullen en troep die overal door het huis liggen, een vaat zo groot dat er praktisch geen schoon servies meer is, ramen waar je amper nog doorheen kunt kijken en een enorme stapel vuile was. Het is geen doen om zo te leven, allemaal plekken waar de bacteriën zich ophopen. Op den duur draagt dit ook niet bij aan een goede gezondheid. Tijd voor verandering dus. Met hulp van Louisa en Rowan en Helpling krijgen de huishoudens een steuntje in de rug. Door de situaties waar de huishoudens zich in bevinden is het niet mogelijk om het huis schoon te maken, laat staan te houden. Het is de hoogste tijd voor een frisse start voor het hele gezin!

Eerste hulp bij poetsen powered by Helpling 

Samen met de huishoudelijke hulpen via Helpling worden de handen uit de mouwen gestoken om het huis weer op orde te brengen en hygiënisch te reinigen. Één team, één taak! Net als Louisa en Rowan staat Helpling klaar om schoon te maken binnen elk huishouden dat hulp wenst. 

Aangezien de woningen van boven tot onder grondig gereinigd worden vroegen wij ons af of jij je bewust bent van de meeste vieze plekken in huis? We hebben er drie voor je op een rij gezet! 

  1. De keuken 

De keuken bevat wel 3,7 miljoen bacteriën per vierkante meter, hiermee is de keuken verreweg de meest vieze plek in huis. Denk aan je doekjes en sponsjes, die regelmatig worden gebruikt om het aanrecht en de kraan te reinigen. 

  1. Bad en douche

Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar de plek waar jij naartoe gaat om jezelf schoon te maken, is toch een van de smerigste plekken in huis. Waarom? Vaak blijft er water liggen. Nu de zomer is gearriveerd, is het in combinatie met warme temperaturen een feest voor bacteriën. 

  1. Lichtschakelaars

Het schoonmaken van de lichtschakelaars vergeten we nog wel eens. Het is niet iets waar je als eerst aan denkt als je aan het schoonmaken bent. Iedereen in huis maakt gebruik van de schakelaars, dit zorgt dagelijks voor heel wat bacteriën. 

Benieuwd hoe het team het huishouden gaat aanpakken? Kijk vanaf 23 juli om 20:30 de eerste aflevering op TLC. Nu al te zien op Dplay!

Volg ons op: