Het enige goede voornemen in 2020, tijd voor jezelf!

Gelukkig nieuwjaar en de beste wensen voor 2020!

Het is tijd om de kerstversieringen op te ruimen, de kerstboom af te tuigen en goede voornemens door te nemen of nog te bedenken. Rustig bijkomen zit er niet echt in.

Heb jij je goede voornemens al bedacht? Het is lastig, wat ga je jezelf dit jaar weer eens voornemen? Mocht je nog op zoek zijn naar inspiratie, zie hier de top 5 met de meest gekozen voornemens die over het algemeen het meest gekozen worden: 

1. Meer tijd doorbrengen met familie en vrienden

2. Sporten

3. Diëten (of gezonder eten)

4. Stoppen met roken

5. Ontstressen

Goede voornemens zijn altijd een leuk uitgangspunt voor een nieuw jaar maar de uitdaging zit hem in het volhouden. You have to be dedicated! (Voor sommige goede voornemens dan…)

Vrije tijd

Vrije tijd over houden willen we natuurlijk allemaal! Het spenderen van tijd met familie en vrienden, erg belangrijk. Iedereen heeft een druk schema maar leg de agenda’s naast elkaar en plan die uitjes in! Sporten, zorg dat je tijd vrij maakt om zo vaak als je wil lekker te gaan bewegen. Doe het op je eigen tempo en sla niet meteen door. Vergelijk jezelf niet met anderen, zo heb je de meeste kans van slagen.

Het ontwikkelen van eventuele nieuwe hobby’s en het besteden van tijd aan activiteiten die je jouw tijd waard vindt. Het is mogelijk!

Gezonde maaltijd

Eet gezond, dit is tegenwoordig niet zo ingewikkeld meer! Heb je al is gehoord van HelloFresh? Zij bedenken gezonde recepten en leveren de boodschappen voor een gezonde maaltijd gewoon aan huis, zo fijn! Nu ben je in ieder geval geen tijd meer kwijt aan het rondstruinen in de supermarkt terwijl je nog niet eens weet wat je nu precies gaat koken, want: ‘Wat ga ik vanavond weer eens koken?’ Lijkt af en toe wel de moeilijkste vraag van de dag, niet nodig!

Meer tijd voor de sportschool, leuke activiteiten doen en tijd spenderen met familie en vrienden. Daarnaast een koelkast gevuld met boodschappen waar je gezonde recepten mee kan maken? Zo geregeld met HelloFresh, zij bieden de uitkomst! Je bent elke dag verzekerd van een gezonde maaltijd zonder dat je zelf hoeft na te denken over recepten en tijd kwijt aan een supermarktbezoek.

Minder tijd in de keuken en meer tijd aan tafel? Kies jouw favorieten uit het weekmenu met 19 recepten en krijg een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt. Zo kook je eenvoudig een lekkere maaltijd, waar iedereen aan tafel blij van wordt, ideaal.

Tijd voor jezelf

Ontstressen zit hem vooral in de tijd nemen voor jezelf, naast een drukke baan, afspraken met familie en vrienden, evenementen vanuit het werk, zorg dragen voor het gezin en natuurlijk het huishouden. Het is ontzettend leuk maar zo houd je amper tijd over voor jezelf.

Het beste voornemen is dan ook wel: neem de tijd voor jezelf! Hierbij nog een tip voor wat extra tijd. Schakel een huishoudelijke hulp in via Helpling die zorgt voor de klusjes in huis, ook een geweldige uitvinding. Geef die dagelijks terugkerende klus uit handen. Beter eten en altijd een schoon huis!

Note aan jezelf, je hoeft het in 2020 echt niet allemaal alleen te doen. Tijd voor jezelf en de leuke activiteiten in het leven. Laat anderen je helpen en ontzorgen, zo wordt het vast en zeker een heel mooi jaar.

Niet alleen een schoon huis maar ook beter eten? Met het avondeten helpt HelloFresh je graag een handje! Kies jouw favorieten uit het weekmenu met 19 recepten en krijg een box vol verse ingrediënten thuisbezorgd, wanneer jij dat wilt. Bestel nu met €15,- korting op je eerste 4 HelloFresh boxen met **code:

HELPLING4X15

Zo eet je 4 weken lang vanaf € 21,95 per week. Veel kookplezier! 

Flexibel

Andere plannen? Je kunt je box tussendoor eenvoudig op pauze zetten in je online account. Ga naar je weekmenu, klik op de kalender en pauzeer je box een of meerdere weken.

HelloFresh en Helpling zorgen samen dat je meer tijd overhoudt voor leuke activiteiten.

Omdat het nieuwe jaar voor de deur staat geeft Helpling nog iets extra! Het feest houdt namelijk niet op. Ontvang €15,- korting op de eerste schoonmaak van je herhaalboeking met de *kortingscode:

GELUKKIG20

Lekker begin van 2020!

* Een kortingscode per huishouden. De code is alleen geldig op de eerste boeking van een herhaalboeking (wekelijks of tweewekelijks). Kan niet gebruiken worden in combinatie met een andere korting. Minamale duur is 2 uur. De kortingscode moet worden ingevoerd bij het afrekenen. De kortingscode is geldig tot en met 29/02/2019. Alle voorwaarden zijn te lezen op de website.

**Bij bestelling van een flexibel lidmaatschap op een maaltijdbox van HelloFresh ontvang je €15,- korting op je eerste vier boxen. Er geldt geen minimaal af te nemen hoeveelheid boxen. Je kunt na de eerste box jouw flexibele lidmaatschap pauzeren of stopzetten. De kortingscode kan eenmalig worden gebruikt, is niet te combineren met andere aanbiedingen en niet inwisselbaar voor contanten. Opzeggen, pauzeren en maaltijden kiezen kun je wekelijks doen tot 4 dagen voor de bezorging van de box, via je HelloFresh-account of de HelloFresh-klantendienst. Op het lidmaatschap geldt een herroepingstermijn van 14 dagen. Bekijk voor meer informatie de algemene voorwaarden op www.HelloFresh.nl/algemene-voorwaarden.