Helpling, schiet te hulp!

Tetris, de hype.

De Tetris challenge, een ware hype kunnen we wel stellen. Het wordt veelal gedaan door de hulpverleningsdiensten zoals bijvoorbeeld de brandweer, politie, wegenwacht, doktoren etc. Als online platform waarbij we assisteren in het vinden van huishoudelijke hulp voor particulieren, kunnen we natuurlijk niet achterblijven. Helpling en Tetris. Even geen tijd om schoon te maken? Helpling schiet te hulp!

Even terug in de tijd.

Tetris is ontstaan als een game voor de Nintendo 64, Game Boy Color en Playstation. In juni 1984 is het spel Magical Tetris Arcade ontworpen door Aleksej Pazjitnov toen hij op de technische universiteit van Moskou werkte en in 1989 werd het meegeleverd bij de spelletjes platformen. Aleksej werd geïnspireerd door het puzzelspel genaamd ‘pentomino’s’, waarin verschillende houten vormen werden gemaakt van vijf gelijke vierkanten. Ook hierbij was de uitdaging om de verschillende vormen weer tot vierkant te leiden. Aleksej heeft de vormen aangepast en programmeerde het spel in zijn vrije tijd. Hij gaf het de naam: ‘Tetris’.

Tetris in real life.

Vandaag de dag spelen we Tetris met de uitrusting van hulpdiensten en medewerkers. Wereldwijd doen hulpdiensten mee aan de uitdaging, waar de Zwitserse politie in Zürich mee begon. De uitdaging: stal de uitrusting van de hulpdienst uit en zorg dat het in een vierhoek past. Klinkt bekend! Hierna volgt het maken van de foto bovenaf, appeltje eitje denk je misschien maar makkelijk is het niet! We gingen de uitdaging aan.

Helpling en Tetris.

We besloten mee te doen aan de Tetris challenge online. Het leek ons namelijk een leuk idee om de uitrusting van een schoonmaker uit te stallen. Dit zodat jullie een idee krijgen van wat er allemaal bij een schoonmaak komt kijken. Aanschouw hier de middelen die zich in een schoonmaakkar bevinden. Middelen om de ramen te lappen, de badkamer te laten stralen, de keuken te ontvetten, de spinnenwebben weg te halen en het huis stofvrij te krijgen! Daarnaast dienen we nu ook als puzzelhulp. 

Ontvang €10 korting als je voor vrijdag je eerste schoonmaak boekt! Aanbieding geldig tot en met vrijdag. Kortingscode: Tetris10