Winactie! Bo pedaalemmer van Brabantia

Vind je afval scheiden belangrijk, maar heb je nog geen stijlvolle manier gevonden om dit te doen? Voila, wij presenteren de modieuze Bo pedaalemmer van Brabantia. Een pedaalemmer die handig én mooi is. En het allerbeste? Wij mogen vijf exemplaren weggeven!

De prullenbak heeft tot wel drie binnenemmers, gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Afval scheiden is hiermee heel makkelijk, omdat je aan één prullenbak in huis genoeg hebt. Je hebt de keuze uit een binnenemmer van 36 liter, een set van twee (11 + 23 liter), of een set van drie emmers van elk 11 liter.

De pedaalemmer is beschikbaar in acht kleuren. Hij is plat en past dus perfect tegen een muur of kast, waar je veel ruimte mee bespaart. De deksel is geurdicht en opent met een licht tikje met je voet.

Welke kleur paste het mooiste in jouw huis? Laat het weten onder onze post op Facebook en maak kans op één van deze prachtige stijlvolle pedaalemmers. Je kunt kiezen uit de kleuren: White, Passion Red, Daisy Yellow, Matt Black, Platinum, Mineral Concrete Grey, Mineral Golden Beach of Matt Steel Fingerprint Proof.

De winnaars van deze actie krijgen uiterlijk op 23 november 2018 bericht.