Vijf vaderdagcadeau’s waar mannen pas echt blij van worden

Aanstaande zondag is het weer vaderdag. Vaderdag is de enige dag van het jaar waarop vaderlief even helemaal niets hoeft te doen. “Niets doen? Maar, maar, ma..”. Nee, niks “maar”. Vader is vrij om te doen wat hij zelf wilt.

Lekker uitslapen? Check! Gamen? Check! Niet mee naar het winkelcentrum en tijd doden in kledingwinkels? Check! Boekje lezen? Check! Ongezond eten? Check! 

Kortom: vaderdag is de ideale dag om de ‘man des huizes’ een fantastisch cadeau te geven waar hij de hele dag plezier van heeft. Geen idee wat je moet kopen? Geen zorgen! Helpling heeft speciaal voor deze gelegenheid een lijst samengesteld met cadeau’s waar mannen pas echt blij van worden.

Dashcam

Garmin-Dash-Cam-vehicle-camera_1

Voor vaders die vaak in de auto zitten zijn dashboard camera’s een topcadeau. Wie vaak in de auto zit weet dat je tijdens het rijden vaak opmerkelijke dingen tegenkomt. Met een dashcam kan je nu met 1 druk op de knop alles opnemen en vervolgens delen met vrienden, familie, collega’s of zelfs met de hele wereld via YouTube! 

Naast leuke filmpjes maken, zijn dashcams ook heel handig om te hebben bij ernstige situaties. Gaat er een keer iets mis of word je onverhoopt betrokken bij een ongeluk, dan kan je altijd de beelden aan je verzekeraar laten zien.

De donkere kamer van Damokles

boekcover Donkere Kamer

Voor vaders die van lezen houden raden wij het meesterwerk ‘De donkere kamer van Damokles’ van Willem Frederik Hermans aan. Het verhaal, de setting, de spanning en surrealisme zorgen voor een ongekend en onvergetelijk boek waar iedere vader gelukkig van wordt.  

Het is ook niet voor niets dat het werk nog altijd op nummer 5 in de lijst van beste Nederlandstalige boeken staat. Kortom een echte must-read!

Slimy Gel

1pcs-Magic-High-Tech-Cleaning-Compound-Super-Clean-Practical-Slimy-Gel

Superhandige high-tech schoonmaakgadget voor de vader die vaak achter de computer zit! Oke, het ziet er gek uit en het voelt een beetje vies, maar slimy gel is een handig en fantastisch cadeau voor computergebruikers.

Leg het op je toetsenbord, wrijf zacht over de toetsen en de slimy gel haalt met gemak alle smerigheid tussen je toetsen vandaan.

Het Nationale Schoonmaak Cadeau

11245802_391515304367359_9080363183365109367_n

Thuiskomen in een schoon huis… een beter gevoel bestaat bijna niet. Helaas is het, door drukte, niet altijd mogelijk. Daarom is er sinds kort Het Nationale Schoonmaak Cadeau waarmee je iemand een schoonmaker cadeau kan doen.

Dus ken je een hardwerkende vader die door drukte luiheid geen zin heeft om het huis op te ruimen? Geef ‘m dan een schoonmaker cadeau!

Het Nationale Schoonmaak Cadeau is in vier verschillende cadeaubonnen, variërend van € 30 (2 uur), € 45 (3 uur), € 59 (4 uur), en € 89 ( 6 uur), online te koop bij bij HEMA.

Fifa 15

fifa15_xboxone_ps4_agilityandcontrol_liverpool_vs_napoli_wm

Gamen is de ultieme vorm van entertainment. Er is niets fijner dan de dagelijkse zorgen aan de kant te schuiven en jezelf even helemaal verliezen in een computerspel. Het is dan ook geen wonder dat FIFA 15 wereldwijd reuze populair is.

Met prachtige graphics, online opties en de mogelijkheid om zelf een voetbalteam te maken is FIFA 15 een onmisbaar spel voor iedereen die van gamen houdt!

Tot slot

Heb je zelf nog leuke cadeautips of hebben we iets over het hoofd gezien? Laat een berichtje achter op onze facebookpagina.