Top 8 bekende schoonmakers

Er zijn een hoop schoonmakers, maar wie zijn nou eigenlijk het populairst? Wij zochten het uit en zette onze top acht schoonmakers op een rijtje!

Assepoester, Mary Poppins, … .. wie is jouw favoriete schoonmaker?

Assepoester

Round_cendrillon-271x300

Een glazen slipper en Prins Charmant… Assepoester zong samen met muizen en vogels een prachtig nummer toen ze de vloer boende.

Mary Poppins

Round_mary_poppins-271x300

Mary Poppins is niet echt een schoonmaker, maar de manier waarop ze de kinderkamer schoon kreeg was om jaloers van te worden. Konden we allemaal maar zo snel schoonmaken..

A Guy, a Girl

Round_ungars_unefille-271x300

A guy a girl is een Franstalige cult serie voor een hele generatie volwassenen. Het gaat over het dagelijks leven van twee helden waarin geen gebrek is aan grappige momenten!

Ms Doubtfire

Round_MsDoubtfire-271x300

Wanneer een vader zijn kinderen niet meer mag zien, besluit hij een verzorgster/schoonmaker te worden. Het ziet er niet alleen erg grappig uit, het zorgt ook nog eens voor hilarische situaties!

Who’s the Boss

Round_madameestservie-271x300

 

Tony Mitchelli is nog zo’n cult figuur voor een hele generatie. Tony heeft ongetwijfeld een hoop luie mannen laten inzien dat schoonmaken ook een mannentaak is.

Bree van der Kamp

Round_BVDK-271x300

 

Bree van der Kamp, wie kent deze prachtige dame uit Desperate Houswife’s niet? Ze was een beetje mansich, maar wat ons betreft was ze een voorbeeld voor luie mensen.

Nanny McPhee

Round_nannymcphee-271x300

 

Na ingehuurd te zijn om een weduwnaar te ondersteunen in het zorgdragen voor vier kinderen, was het voor Nanny McPhee al snel duidelijk dat deze klus geen makkie zou worden. Gelukkig maar dat Nanny McPhee een over een gezonde dosis magische krachten beschikt!

Tot slot,

Hebben we jouw favoriete huishoudelijke hulp over het hoofd gezien? Laat het ons dat weten door een comment achter te laten!