Zo zorg je dat je Valentijnsdag niet verpest dit jaar

Ieder koppel heeft wel eens moeite met Valentijnsdag. Uit onderzoek blijkt dat de kans dat je relatie stukloopt 5 tot 6 keer groter is rondom Valentijnsdag. Maar wij laten dat bij jou niet gebeuren! Een ding is zeker: een mix van romantiek, sfeer en eten is essentieel! Om er een memorabele avond van te maken, en indruk te maken op je partner, geven we je een aantal makkelijke tips om er het beste van te maken (en de avond in bed te eindigen in plaats van ruziënd over aangebrand eten).

1. Flower power!

De grote meerderheid van ons houdt van bloemen, openlijk of in het geheim. Bloemen ruiken heerlijk, vrolijken je huis op, en als het aan je gegeven wordt, het gevoel dat iemand je wilt. Daar bovenop zijn bloemen wellicht het meest bekende romantische gebaar in de hele wereld!

2. Een fris en schoon huis

Niks zegt “Ik hou van je” als een fris en opgeruimd huis. Stel je eens de blik van je partner voor als hij/zij thuis komt en de vloeren blinken en de zonnestralen komen door de streeploze schone ramen. Ze hoeven zich nergens meer zorgen om te maken, ze kunnen gewoon relaxen en van hun vrije tijd genieten.

3. Kaarsjes

In plaats van die fantastische saaie waxinelichtjes die je altijd hebt, is het fijn om een keer iets speciaals te doen. Een geurkaars is in dit geval je nieuwe beste vriend. Voila: je huis ruikt heerlijk!

4. Lekker geurtje

Over geur gesproken… Wie wordt er niet wild van zijn lievelingsgeurtje? Het perfecte cadeau om de avond mee te beginnen en zo verleidelijk dat jullie het eten misschien wel direct overslaan.

5. Snack attack

Maar natuurlijk is het ook belangrijk om lekkere snackjes in huis te hebben, om op te eten of cadeau te doen! Ergens op de dag zal je wel honger krijgen, zeker na wat sportieve activiteiten… Dus handig om bij de hand te hebben!

Bloemen, schoonmaken, parfum… al deze dingen kunnen je portemonnee serieuze schade aan doen en duren ook lang om voor te bereiden.

Wacht… Wat zeg je?? Kan ik dit allemaal winnen voor de perfecte Valentijnsdag zonder het geregel en gedoe??!

Dat klopt! Een ieder van onze gelukkige klanten die voor 8 februari boekt, heeft een kans om een fantastische Valentijnsdag en alle bovenstaande cadeau’s te winnen! De prijs bevat:

Schoonmaken voor Valentijnsdag

€50 voor een uitgebreide schoonmaak via Helpling
Een prachtige vaas & bloemen t.w.v. €30 van Bloomon
€50 tegoed voor parfum van Parfumswinkel
Een box t.w.v. €5 met heerlijke snacks van Bites We Love
Een prachtige geurkaars t.w.v. €25 van Westwing

Dat is €160 aan de perfecte Valentijnsdaggoodies!

Maar het is een tijd van liefde en geven – en daarom is iedereen een winnaar! Alle deelnemers ontvangen exclusieve aanbiedingen van deze partners:

50% korting op je eerste box van Bites We Love
Een gratis vaas bij een boeket bloemen van Bloomon
€25 korting bij besteding van €100 bij Westwing
€5 korting bij besteding van €40 bij Parfumswinkel

Het enige wat je hoeft te doen is de volgende code in te voeren bij je volgende boeking:

VALENTIJNSDAG

Bekijk de details van de actie hier!

Schoonmaken voor Valentijnsdag

Nicky houdt je via de blog op de hoogte van alles wat er bij Helpling achter de schermen gebeurt, interviewt zowel klanten als hulpen én schrijft artikelen met de allerbeste huishoudtips! Ze wil iedere lezer inspireren om met liefde, aandacht en natuurlijke schoonmaakproducten tijd te besteden aan het schoonmaken en opruimen van hun huis.