6 apps die het leven van een moeder kinderspel maken

Een ontbijtje op bed, prachtige knutselwerkjes en een overvloed aan bloemen: het is vandaag moederdag! En omdat er heel veel moeders zijn die zich alleen op deze speciale dag gewaardeerd voelen hebben wij voor vijf applicaties verzameld die het dagelijks multitasken voor deze moeders een stuk makkelijk maakt. Kortom, dankzij deze apps voelt het alsof het iedere dag moederdag is.

Kindvriendelijke plekken in de buurt

Dankzij de app ‘Baby Places’ kunnen moeders nu met gemak een veilige plek uitkiezen waar ze met hun kinderen heen willen. Dit scheelt niet alleen enorm veel tijd, maar maakt ook het vinden van een nieuwe speelplek supermakkelijk. Baby Places heeft namelijk zo’n 120,000 veilige speelplekken in haar database staan. Baby Places is te downloaden voor IOS en Andriod.

Dagelijkse structuur

Tijd is een kostbaar iets, helemaal voor moeders. Het is voor veel moeders belangrijk om een dagelijkse routine te hebben. De app Wunderlist is daarom een must-have voor de multitaskende moeder. Je kunt er alles mee overzichtelijk organiseren en bijhouden. Bovendien is alles wat je opschrijft te delen met anderen. Zo kun je dus makkelijk de taken verdelen of samen aan project werken. Wunderlist is te downloaden voor IOS en Andriod.

2E77FF9B710D-57292037 1MB

Sportiviteit

Iedereen wil zich natuurlijk fit voelen, maar soms is er nauwelijks motivatie of tijd om te sporten. Dit komt vooral vaak voor bij moeders die het zo druk hebben dat ze aan het einde van de dag nog nauwelijks motivatie hebben om te sporten. De app Runtastic brengt hier verandering in. De app neemt al je sportactiviteiten via GPS op en laat direct zien hoe veel calorieën je bent kwijtgeraakt. Handig toch? Vinden wij ook! Runtastic is te downloaden voor IOS en Android.

Snel shoppen

Werken, huishouden en voor kinderen zorgen laat niet veel ruimte over voor winkelen. Daarom zijn veel moeders nu overgestapt op online winkelen. De app MyBestBrands heeft een overvloed aan kwaliteitsproducten van meer dan 100 lifestyle en modewinkels. Hoe het werkt? Heel simpel: voer je favoriete merken in, je maat en productcategorie. MyBestBrands zal je vervolgens up to date houden met de beste acties en nieuwste trends. De app geeft je ook toegang tot exclusieve pre-sales en kortingen voor populaire merken. MyBestBrands is te downloaden voor IOS en Andriod.

Mamma prepara il pranzo

Gezond eten

De app Eat Smarter is fantastisch voor moeders die graag gezond, maar ook lekker willen eten. Door de app te gebruiken krijg je toegang tot meer dan 100,000 gezonde recepten. Je zult niet alleen gezonder gaan eten, maar de app helpt ook met het besparen van tijd doordat je van te voren kan inplannen wat je gaat koken. Zo hoef je nooit meer na te denken over wat je wilt koken als je in de supermarkt staat. Handig toch? Eat Smarter is te downloaden voor IOS en Android.

Tot slot

Ken je zelf nog applicaties die superhandig zijn, maar niet op in de lijst staan? Wij horen het graag!

Fijne moederdag!