Vijf high-tech schoonmaak tools

Het schoonmaken van je woning kan ontzettend saai zijn. Alle hoeken stofvrij maken is niet alleen lastig, maar ook nog eens moeizaam. Andere plekken zoals de toetsen van je toetsenbord zijn een broedplaats voor bacteriën. Gelukkig hoef je je nu geen zorgen meer te maken over dit soort dingen. Met deze vijf moderne schoonmaak tools kun je je huis zonder een zweetdruppel weer schoon krijgen.

1pcs-Magic-High-Tech-Cleaning-Compound-Super-Clean-Practical-Slimy-Gel

Slimy Gel

Het ziet er gek uit en het voelt een beetje vies, maar met slimy gel krijg je een heel hoop makkelijk schoongemaakt. Leg het op je toetsenbord en de slimy gel haalt met gemak alle smerigheid tussen je toetsen vandaan. Ook handig aan slimy gel is dat je het naar wens kunt knippen en vervormen. Zelf aan de slag met slimy gel? Je koopt het hier.

square_main__06071.1405380751.1280.1280

Drill brush power scrubber

Word jij ook altijd zo moe van boenen? De drill brush power scrubber is de ideale manier om je vloer te schrobben! Door dit ding te gebruiken heb je werkelijk nooit meer last van spierpijn na al het handmatig schrobben. De Power Scrubber schrobt 60 keer per seconden! Zelf proberen? Je koopt ‘m hier.

61TzcwL-9+S._SL1500_

ScumBuster Xtreme met 3 in 1

De ScumBuster Xtreme van Black and Decker heeft een krachtige borstel waarmee je met gemak lastige hoeken kunt schoonmaken. De 3 in 1 uitbreiding maakt effectief ieder hoekje van je huis stofvrij. Kortom, een must-have voor de doe-het-zelf schoonmaker. Kopen? Dat doe je hier!

818PHqOavKL._SL1500_

CleanWave Sanitizing Wand

Met deze staf maak je zo’n beetje 99,9% van alle bacteriën die in je huis zitten dood. De staf werkt zo goed dat ze ‘m zelfs in ziekenhuizen gebruiken. Uiteraard moet je ‘m niet op jezelf of je huisdier gebruiken, maar voor alle andere dingen, zoals afstandsbedieningen en telefoons is de CleanWave Sanitizing Wand prima geschikt. Je koopt ‘m hier.

img54c

Williams-Sonoma Pop-Up Sponges

Ze nemen maar een klein beetje ruimte in beslag en ze zijn ook nog eens natuurvriendelijk! Laat je echter niet misleiden door hoe klein deze sponsjes zijn. Zodra je ze nat maakt zijn ze net zo groot als een gewone spons. Zelf testen? De sponsjes zijn hier te koop.

 

Heb je zelf nog high-tech schoonmaak tools gezien die wij misschien over het hoofd hebben gezien? Laat het ons dan weten!