ScanMovers en 4 andere websites die helpen bij stressvolle momenten

Het overgrote deel van de Nederlandse bevolking (88%) ervaart stress in het dagelijks leven. Het huishouden is een belangrijke reden waarom ontspanning er vaak bij inschiet. Nergens voor nodig! Uit onderzoek blijkt dat het enige wat je hoeft te doen voor gelukkig leven het kopen van wat meer vrije tijd is. Daarom 5 websites waarop je huishoudelijk werk kunt uitbesteden en waardoor stressloos door het leven kunt.

1. Een nieuw begin

Verhuizen is in principe een positieve stap. Het is tenslotte het begin van een nieuwe fase. Toch noemen veel Nederlanders een verhuizing de stressvolste periode van hun leven. Een verhuisbedrijf kan de stress verlichten, maar waar begin je? Het vinden van een goed verhuisbedrijf kost een hoop tijd en het is vaak niet duidelijk wat de verhuizing gaat kosten. Verhuisplatform ScanMovers kan je daarbij een handje helpen. Op de handige website vergelijk je offertes en kies je uiteindelijk de verhuizer die het beste bij je past.

ScanMovers hulp met vinden van het juiste verhuisbedrijf

2. Besteed uit wat kan

Na de verbouwing geen puf meer voor het plaatsen van de nieuwe keuken of ben je zelf nu eenmaal geen Handige Harry? Besteed je klusjes uit via Werkspot. Dit kunnen kleine klusjes zijn als het verven van de kinderkamer, maar ook bijvoorbeeld het bouwen van een dakkapel of het checken van de CV-ketel.

3. Hulp in het huishouden

Ben je op je vrije dagen veel tijd kwijt aan het huishouden? Boek op wekelijkse of tweewekelijkse basis een schoonmaakhulp bij Helpling. Als je in de tussentijd zelf een doekje over het aanrecht haalt en stofzuigt, doet je hulp het grove geschut en kun jij je tijd besteden aan dingen die je wel leuk vindt.

4. Vergeet niet aan jezelf te denken

Haal de natuur in huis en koop een bloemetje voor jezelf. Bloemen zorgen niet alleen voor gezelligheid in huis, maar hebben ook een positief effect op je gezondheid. Uit onderzoek van de universiteit Harvard blijkt dat mensen met bloemen in huis een stuk minder last hebben van een ochtendhumeur. Geen bloemenzaak in de buurt? Neem een abonnement op Bloomon en je bent altijd verzekerd van verse bloemen in huis.

5. Laat de keuken voor wat 'ie is

Heb jij innerlijke Jamie Oliver nog niet gevonden? Gun jezelf een avond zonder kookstress en blijf weg bij het fornuis. Tegenwoordig is de keuze bij bezorgdiensten veel breder dan alleen fastfood. Ook gezonde maaltijden van de beste restaurants kun je thuis laten bezorgen door bijvoorbeeld Foodora.