Schoonmaakhulpen werken steeds efficiënter dankzij zakelijke app

Helpling werkt samen duizenden particuliere schoonmaakhulpen over de hele wereld. Als een platform willen we vraag en aanbod zo efficiënt mogelijk samenbrengen, maar ook het contact tussen schoonmaakhulpen en hun klanten vanaf dag één soepel laten verlopen. Om dit te verwezenlijk hebben we de ultieme tool om werk te vinden ontwikkeld voor alle schoonmaakhulpen op ons platform: een app.

Tot voor kort was het lastig om als particuliere schoonmaakhulp te werken. Voor activiteiten als het werven van klanten, de administratie en efficiënt plannen van verschillende afspraken heb je als zelfstandige maar weinig tijd. Zeker als je veel aan het werk bent. Dit is een van de redenen waarom Helpling een nieuwe mobiele app voor schoonmaakhulpen heeft ontwikkeld.

De nieuwe mogelijkheden die de app biedt:

Optimaliseren van tijd

Helpling app voor schoonmaakhulpen
Je afspraken organiseren is niet eenvoudig wanneer je veel van huis bent. Gelukkig draagt bijna iedereen tegenwoordig een mini-computer met zich mee in de vorm van een smartphone. Met de Helpling app op zak hoeven schoonmaakhulpen nooit meer inkomende verzoeken te missen of hun administratie uit te stellen en hebben ze altijd een bijgehouden agenda bij de hand. Waar ze ook zijn, bijvoorbeeld in de tram naar een volgende opdracht. Dit bespaart hen wel een klus per dag!

Helpling App Schoonmakers Android iOS Afspraak Agenda

Overzichtelijke informatie van alle klanten

Helpling App Schoonmakers Android iOS Afspraak Overzicht Maps
Klanten krijgen is een ding, maar daar begint het werk eigenlijk pas. Je moet hun adres, de contactgegevens en speciale wensen onthouden. Als je meerdere klanten hebt, wordt dit al snel ingewikkeld. In de nieuwe Helpling app is daarom alle informatie over de klant verzameld op één plek. In een oogopslag is de schoonmaakhulp op de hoogte van alle klantinformatie.

Een geïntegreerde agenda


Helpling App Schoonmakers Android iOS Afspraak Agenda Overzicht

Natuurlijk doet een papieren agenda of de agenda in je telefoon zijn werk, maar hoe vaak komt het voor dat je een afspraak vergeet te verzetten of zelfs helemaal niet noteert? Privé is dat al heel vervelend, maar zakelijk gezien kosten dit soort fouten je een klant. De geïntegreerde agenda is daarom een van de belangrijkste nieuwe functionaliteiten in de app. De agenda is gelinkt aan het profiel van de schoonmaakhulpen die via ons platform werken. Op basis van activiteit wordt de agenda automatisch geupdate.

Behandelen van facturen


Helpling App Schoonmakers Android iOS Afspraak Agenda

Papierwerk is voor iedereen vervelend: het kan veel werk zijn, het is een onnodige kostenpost en daarnaast ook niet erg milieuvriendelijk. In de Helpling app regelt een schoonmaakhulp zelf zijn financiële administratie waar en wanneer hij zelf wil: onderweg naar huis of tijdens een koffiepauze. De facturen zijn daarnaast ook zichtbaar voor de klant, zo is er volledige transparantie en kunnen er geen misverstanden ontstaan.

Met de applicatie hoopt Helpling de wereld van de particuliere schoonmaakhulpen te veranderen. Helpling geeft werksters handvatten, zodat zij hun zaken makkelijker kunnen organiseren en een succesvolle klantenbasis op kunnen bouwen. Dat allemaal met één druk op de knop!

Download de Helpling Partner App.

De schoonmaakhulpen die actief zijn via het platform van Helpling, hebben verschillende achtergronden en ambities. Leer de hulpen kennen op onze blog.