Ontmoet Chadira (50): De badkamerkoningin uit Den Haag

Precies een jaar geleden trouwde Chadira (50) met haar man en verruilde ze voor hem Rotterdam voor Den Haag. In Den Haag had ze geen werk en kende ze niemand. Haar zoon ging naar school, haar man elke dag naar zijn werk. “Ik verveelde me en kwam op een gegeven moment niet meer buiten”, vertelt Chadira. “Ik wilde iets doen.”

Na een zoektocht Google naar werk kwam Chadira bij Helpling uit. Ze had in het verleden al schoonmaakwerk gedaan en kon daardoor snel aan het werk via het platform. Inmiddels heeft ze in zes maanden een groot klantenbestand met vaste klanten opgebouwd.

Chadira maakt schoon in Den Haag ze is de hulp van de maand nauwkeurige schoonmaakhulp

De samenwerking met haar klanten verloopt erg fijn. Bijna iedere week ligt er een briefje op tafel en krijgt ze een appje met ‘Ik zie dat je goed je best hebt gedaan! Bedankt.’ Deze waardering is voor Chadira heel belangrijk: “Bij schoonmaakwerk moet je altijd goed werk afleveren. Je kwaliteit moet hoog blijven. Als ik een bedankje krijg, voel ik me heel blij en trots dat ik het goed heb gedaan.” Haar klanten zorgen andersom ook voor Chadira. Bij een klant krijgt ze altijd een lunchpakketje mee als ze direct door moet naar de volgende afspraak.

 

 

Hulp van de maand Chadira uit Den Haag badkamer schoonmaken kan zij heel goed

Chadira is niet voor niets hulp van de maand. Ze is vriendelijk en werkt grondig. Badkamers en toiletten zijn haar specialiteit. “Bij een badkamer zie je zoveel verschil als ik klaar ben. Dan ben ik echt heel tevreden.”

Het is duidelijk een van de redenen waar Chadira een gemiddelde rating van 4,8 uit 5 aan te danken heeft.  “Ik weet niet hoe ze het heeft gedaan, maar de badkamer blonk als nooit tevoren!”, schrijft een klant als review.

Niet alleen in haar schoonmaakwerk in Den Haag is Chadira een bezig bijtje. Ook privé is het geen type om stil te zitten. Haar man is pastoor, dus waar ze kan helpt zij hem in de kerk. Als het tijd is voor ontspanning gaat Chadira het liefst op vakantie naar Spanje. Ook dan heeft Chadira de touwtjes in handen: ze organiseert zelf busreizen vanuit Nederland.

Chadira uit Den Haag is een van de topper schoonmaakhulp

In haar weekenden staat Chadira het liefste in de keuken. “Ik was kok op Curacao en ik vind het heel leuk om hapjes te maken.” Het liefst runt Chadira over een paar jaar haar eigen lunchroom. Het moet een familiezaak worden, zodat haar kinderen ook werk hebben. Chadira is namelijk niet de enige in haar gezin met een passie voor horeca. Een van haar dochters doet een opleiding voor banket, dus is ook van harte welkom in de familiezaak. “Of dit echt gaat gebeuren ligt in Gods handen. Een cadeauwinkel zou ik ook fantastisch vinden.”