Dit zijn de nieuwste schoonmaak gadgets

Heb jij een hekel aan het schoonmaken van je huis? Ontdek dan deze nieuwste schoonmaak gadgets! Met deze nieuwste mogelijkheden ben je veel minder tijd kwijt aan het schrobben, stofzuigen en het boenen van je woning. De kans is groot dat deze items op jouw verlanglijstje komen te staan want er zijn weinig mensen die het schoonmaken van hun huis leuk vinden.

Hoe je eenvoudig en snel je huis kunt schoonmaken  
We moeten er allemaal aan geloven, zo nu en dan moet je het huis eens grondig schoonmaken. Daar is geen ontkomen aan. Veel mensen hebben geen tijd en vooral geen zin om veel aandacht en moeite aan deze taak te besteden. Voor een prettig- en gezond leefklimaat (of als je letterlijk mooier wilt wonen) is het echter wel van belang dat je voldoende tijd en aandacht besteed aan het schoonmaken van je huis. Er is een manier waarop je snel en eenvoudig je huis kunt schoonmaken. Dit doe je door je te verdiepen in deze onderstaande nieuwste schoonmaak gadgets. Deze noviteiten maken je leven een stuk eenvoudiger!

Dit zijn de nieuwste schoonmaak gadgets:

  • Elektrische pannen schrobber. Met deze handige schoonmaak gadget kun je alles in je keuken op een grondige manier schoonmaken, zonder dat je zelf de bewegingen hoeft te maken. Je kunt hier uiteraard ook je pannen grondig mee schoonmaken.
  • Automatische zeepdispenser. Iedereen die zich een beetje verdiept in het schoonmaken, weet als geen ander dat vooral deurknoppen en handvatten bronnen van bacteriën vormen. Nu het veelvuldig handen wassen zeer actueel is, is een automatische zeepdispenser uiteraard een zeer praktische gadget.
  • Anti-aanbak liners. Dit is een absolute must have voor iedereen die een hekel heeft aan het reinigen van een oven of BBQ. Een anti-aanbak liner leg je in je oven of op je BBQ om etensresten op te vangen. Deze platen kun je eenvoudig afwassen of in de afwasmachine stoppen. Als je weet dat je flink moet schrobben om “vergeten” aangekoekte etensresten te verwijderen, weet je ook dat dit een hele handige schoonmaak gadget is.
  • Bed stofzuiger. Dit is een soort kruimeldief dat speciaal ontwikkeld is voor het schoonmaken van beddengoed. Met dit apparaat kun je ook koekkruimels of chips resten verwijderen maar het is vooral bedoeld om het beddengoed vrij van huisstofmijt te maken.
  • Douche afvoer plaatjes. Als het verwijderen van haren uit het doucheputje een van de schoonmaaktaken is die je het meest haat, is het gebruik van een douche afvoerplaatje zeker een aanrader. Dit is een flexibel kunststof plaatje met zuignapjes. Deze leg je over het doucheputje heen om haren op te vangen. Douche afvoer plaatjes zijn heel eenvoudig te reinigen. Veel eenvoudiger dan het verwijderen van haren uit het doucheputje zelf.
  • Robot stofzuiger met dweilfunctie. Als je het stofzuigen en het dweilen van je huis als een van de vervelendste taken ziet, is een robot stofzuiger met dweilfunctie de schoonmaak gadget die je moet hebben. Zoals de naam van dit apparaat al aangeeft, neemt deze robot zowel het stofzuigen als het dweilen van een woonruimte voor zijn rekening.   
  • Set borstels voor je boormachine. Zoals de naam van deze schoonmaak gadget al aangeeft, is je boormachine uitstekend geschikt om de intensieve schrob klussen voor je uit handen nemen. Door de beschikking van een grote hoeveelheid power ben je sneller klaar met de schoonmaakklus, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Laat dat nu precies de bedoeling zijn!